Wielrenkleding merken

Onze keuze van de beste merken wielerkleding

Blijf bij de beste fietskledingmerken in de branche en je kunt er zeker van zijn dat wat je ook kiest, je een winnaar bent.

Beste Racefiets Kleding Merken

Als het op wielerkleding kopen aankomt, kun je kiezen uit duizenden en nog eens duizenden merken. Sommige merken zijn briljant en andere minder. Gelukkig zijn de beste fietskledingmerken degene die blijven hangen, terwijl de minder goede merken vaak verbleken door een gebrek aan terugkerende klanten.

Of je nu nieuw bent in de wielersport of niet, als je je houdt aan de beste merken fietskleding, heb je een goede kans om nooit een slechte keuze te maken. Er is altijd wel een nieuwkomer die goede dingen doet, maar ervaring, erfgoed en reputatie maken een verschil, vooral als er een lange garantie op zit. Natuurlijk is niet alles wat de beste merken maken een winnaar, maar de kans is groot dat het dat wel is.

Als fietsers besteden we veel tijd aan praten over de snelste wielen of welk percentage aerodynamischer het frame van dit jaar is dan het frame van vorig jaar. Alles telt en elk klein voordeel is het overwegen waard. Maar wat het meest dramatische effect heeft op de prestaties van een fiets is de berijder. Dat betekent niet alleen hoeveel kracht je kunt zetten, vaak kan de kleding die je draagt ook invloed hebben op je comfort, je temperatuur en je aerodynamica. In feite, in veel scenario’s, kan de kleding die je draagt de beste investering zijn als het doel is om sneller te gaan.

Natuurlijk is sneller gaan niet de enige zorg bij het fietsen, en je kleding doet veel meer dan je sneller maken. Het maakt je ook comfortabel en het is de moeite waard om te vermelden dat het je ook kan helpen om er goed uit te zien.

De beste merken fietskleding kunnen duur zijn, maar met de prijsstijging gaat vaak ook de kwaliteit omhoog, zodat de prijs op de lange termijn vaak als een investering kan worden beschouwd. Met dat in gedachten hebben we de beste merken fietskleding op een rijtje gezet, in willekeurige volgorde, waar wij naar kijken als we onze eigen kleding kopen.

Kledinggidsen – snelle links

  • Beste wielershirts
  • Beste fietsbroeken
  • Beste waterdichte fietsjacks
  • Beste fietsjacks voor de winter
  • Beste fietsonderlagen
  • Beste fietssokken

Op zoek naar kleding die zowel op de weg als off-road te gebruiken is? Bekijk dan onze gids met gravelkleding of onze beste fietskleding voor dames voor off-road avontuurlijke kleding. Scroll naar beneden voor een selectie van de beste fietskledingmerken waarvan wij denken dat ze de beste uitrusting maken die er is. We hebben ook een paar opvallende producten van elk merk uitgekozen. We kozen items die het verhaal van het merk vertellen, of uniek zijn op een belangrijke manier, maar er is nog veel meer geweldig spul van elk fietskledingmerk.